Zo Krijg Je Je Website Vrijwel Direct Geïndexeerd

By | 30/07/2014

Iedereen die op het internet een website beheert wil het antwoord op de volgende vraag weten, “Hoe krijg ik mijn website geïndexeerd?”

Nou, laat me jou verlichten. De snelste manier om je website geïndexeerd te krijgen is door het schrijven van artikelen en persberichten. Verrast? Oh, je dacht dat ik je zou opzadelen met een lang, saai verhaal? Laten we dit eens verder onderzoeken.

get indexedEen van de beste dingen die je kunt doen om meer verkeer naar je website te sturen, is het creëren van backlinks op andere websites. Of beter gezegd, het creëren van one-way backlinks. Wederzijdse links zijn prima, maar de zoekmachines hebben langzamerhand door dat deze niet echt waardevol zijn en slechts dienen als ruilhandel tussen twee websites.

Als je honderden relevante one-way backlinks op je website kunt krijgen, dan zul je niet alleen verkeer van deze links ontvangen, maar zal je ook hoger in de resultaten van zoekmachines terecht komen.

Dit is niet een taak die je slechts een keer doet. Je zult het schrijven van artikelen en inzendingen onderdeel moeten maken van je dagelijkse business plan. De tijd die je hieraan besteed is goed besteed, omdat je vrijwel meteen resultaat zult zien. De artikel directory’s accepteren altijd meer content en accepteren vrijwel alle goed geschreven artikelen. Ik heb situaties meegemaakt waarbij mijn artikelen soms nog dezelfde dag werden geïndexeerd en waarna mijn websites de volgende dag al in de grote zoekmachines stonden! Dat is beter dan maandenlang wachten, toch?

Dus, je vraagt je nu vast af “Hoe verstuur ik mijn artikelen aan honderden artikel directory’s, duurt dit niet een eeuwigheid?” Normaal gezien is het antwoord hierop: ja, echter zijn er onlangs veel ontwikkelingen geweest en er zijn voortaan geautomatiseerde artikel inzenders die deze taak veel eenvoudiger maken.

Tweede stap, persberichten. Een persbericht is een gereedschap in het arsenaal van de Internet Marketeer. En, net als bij het schrijven van artikelen, is dit niet iets wat je slechts een keer doet. Het is niet nodig om elke dag een persbericht te schrijven, maar het schrijven van een wekelijks persbericht zal je website veel helpen met het vlug geïndexeerd raken.

Je kunt, net als bij het inzenden van artikelen, je persberichten zowel handmatig inzenden of, door een lesje van mij te leren, dit gehele proces automatiseren. Door het automatiseren van dit proces, zal het mogelijk zijn om al je persberichten, zo vaak mogelijk, automatisch naar alle grote persbericht-bronnen te sturen.

Nujij.nl is bijvoorbeeld zo’n website waar je een zelf geschreven persbericht met link naar je website kunt plaatsen.

Als je deze twee website adverteer methoden combineert, dan kan ik je beloven dat je veel vlugger geïndexeerd zult worden en veel sneller verkeer op je website zult krijgen dan met elke andere methode.

Dus begin er nu mee! Wacht niet, je site zou morgen al geïndexeerd kunnen zijn!

Thomas