Category Archives: Website en SEO

Website en SEO

5 Veel Gemaakte Fouten

….. Delen is vermenigvuldigen …..5 veel gemaakte fouten die bezoekers van een website verjagen De manier waarop je website is ontworpen en wordt gepresenteerd, biedt je mogelijkheden aan om online veel geld te verdienen. Een professioneel ontworpen en goed gepresenteerde website zal je veel klanten en omzet opleveren. Wat zijn dan de meest gemaakte fouten… Read More »

Linkbuilding – Turbo Pakket

….. Delen is vermenigvuldigen …..Linkbuilding is nodig voor betere GOOGLE zoekresultaten. Hoger in de zoekresultaten betekent meer bezoekers op je website! Uitleg GOOGLE zoekresultaten: Als je een zoekwoord in de zoekbalk op google.nl intoetst dan presenteert Google de BELANGRIJKSTE websites voor je. Dat betekent dat GOOGLE de websites waardeert en op basis daarvan de belangrijkste selecteert. Hoe doen… Read More »

Zo Krijg Je Je Website Vrijwel Direct Geïndexeerd

….. Delen is vermenigvuldigen …..Iedereen die op het internet een website beheert wil het antwoord op de volgende vraag weten, “Hoe krijg ik mijn website geïndexeerd?” Nou, laat me jou verlichten. De snelste manier om je website geïndexeerd te krijgen is door het schrijven van artikelen en persberichten. Verrast? Oh, je dacht dat ik je… Read More »

Met Goede Content Schrijven win je!

….. Delen is vermenigvuldigen …..Ik zie dit overal en ik snap nog steeds niet dat mensen het niet begrijpen. Content is nog steeds het belangrijkste ding op het internet. Het toevoegen van goede inhoud is het meest belangrijke dat je ooit voor je website zult doen en het zal je helpen met het verkrijgen van… Read More »

Wat is Pay Per Click?

….. Delen is vermenigvuldigen …..Zo werkt PPC Marketing Er is een groot verschil tussen pay per click marketing en SEO. Geen van de volgende secties is bedoeld als een complete gids, maar zijn bedoeld om je een snelle introductie in beiden onderwerpen te geven. Wat is Pay Per Click? Pay-per-click advertenties verschijnen meestal in een… Read More »

Een Goede Call To Action Maken

….. Delen is vermenigvuldigen …..Call to action Je website is bijna klaar! Je hebt een goede inhoud toegevoegd, leuke plaatjes, het hele gebeuren. En nu dat je site al een tijdje klaar is, heb je zelf een beetje data analyse gedaan en ben je erachter gekomen dat mensen niet erg geïnteresseerd zijn in het downloaden… Read More »

10 meest gemaakte fouten bij SEO

….. Delen is vermenigvuldigen …..SEO TIPS Op onze website geven we graag aan wat je allemaal kunt doen om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Echter is het daarbij ook belangrijk om te weten wat je hierbij niet moet doen. Hieronder een overzicht van de 10 meest gemaakte fouten bij zoekmachineoptimalisatie: Gebruik van automatische tools… Read More »