Verschillende Inkomstenbronnen

By | 13/10/2014

Verdien meerdere inkomstenstromen door gebruik te maken van simpele, niche specifieke websites.

GeldverdienenHet wordt vaak gezegd dat het hebben van meerdere inkomstenstromen de beste manier is om rijk te worden op het internet. Ik heb deze internet rijkdommen persoonlijk nog niet gevonden, echter kan ik zeker zien waar deze meerdere inkomstenstromen vandaan kunnen komen.

Een gemiddeld persoon die opeens besluit om een website te bouwen zal niet direct met een miljoen-dollar-per-week-wonder komen. Het is zelfs zo dat de meeste mensen niet eens een website kunnen bouwen die duizend dollar per week verdient.

Een paar honderd dollar per week is echter een ander verhaal. Dit is een haalbaar doel. Ik durf zelfs te zeggen dat dit niet eens zo extreem moeilijk is.

Natuurlijk zul je er voor moeten werken, maar dit soort werk zal op de lange termijn zijn vruchten blijven afwerpen, zelfs nadat je bent gestopt met het werken. Je site zal hopelijk blijven groeien en bestaan zolang je voor de webhosting en de domein registratie betaald.

Dit kleine bijeffect maakt het hebben van een website, naar mijn mening, beter dan onroerend goed. Een website die je voor 90 euro kunt kopen en die je een paar jaar laat groeien, kan niet alleen voor genoeg geld verkocht waarvan je een huis kunt kopen, maar, als je slim bent, kun je terwijl de site van jou is er een continue geldstroom van maken.

Ik hoop dat je het potentiële voordeel van het hebben van meerdere, zeer niche specifieke websites ziet. Google kan erg veel verkeer naar een aantal interessante zoektermen sturen. Bijvoorbeeld: de term ‘sprinkhaan’ krijgt enkel via Yahoo al 13,000 zoekopdrachten per maand. Als je op iets minder concurrerende zoektermen focust zoals ‘Afrikaanse kikker’, dan zul je zien dat je site gemakkelijk opgepikt wordt door de zoekmachines en zelfs wat zoekmachine verkeer zal krijgen.

De fundamentele uitdaging is om een niche te kiezen waarvoor je geen concurrerende trefwoorden kunt vinden. Hierna moet je wat webhosting kopen en een simpele, informatieve site over je niche bouwen. Focus op het helpen van mensen die zoeken naar wat jij aanbiedt.

Zodra je een site hebt die voor zowel zoekmachines als voor zoekers goed is, probeer dan van het web verkeer inkomsten te genereren. Je kunt dit doen door diensten of producten te verkopen, een of twee affiliate links te plaatsen of misschien zelfs wat Google Adsense advertenties te plaatsen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Ik heb vaak de neiging om voor Adsense en affiliate links te gaan, omdat deze het makkelijker maken om voor mijn sites te zorgen. Ik hoef slechts eens in de zoveel tijd wat nieuwe inhoud toe te voegen en wat back links te bouwen. Ik zie het alsof ik een klein machientje aan het bouwen ben die voor mij geld genereert.

Ik sluit af met een paar tips wat betreft webhosting.

Als je meerdere websites gaat beheren, dan raad ik je aan om met een web host in zee te gaan die je meerdere domeinen op een account laat beheren.

Je zult op die manier een bult geld besparen en het zal eenvoudiger zijn om te beheren. Mijn web host laat me tot wel 6 websites op een account beheren. Als ik meer websites nodig heb, dan maak ik simpelweg meer accounts aan. Probeer niet te haasten. Doe één pagina tegelijkertijd en zorg dat dingen goed werken voordat je met het volgende project begint. Succes!

Lees hier meer over beproefde affiliate marketing producten.