Verdienmodel

By | 13/03/2014

Welk verdienmodel verdien jij?

VerdienmodelIk geloof stellig dat we allemaal krijgen wat we verdienen, maar dat houdt niet in dat je zomaar achterover kunt leunen. Je hebt natuurlijk ook je eigen verantwoordelijkheid.

Maar als je ergens écht voor wilt gaan, dan moet het toch lukken. Dus als we geen ernstige tegenslagen krijgen in de vorm van ziektes, oorlogen of natuurrampen dan komt het wel goed.

En dan heb ik het hier over verdienen via het internet, want zelfs met een lichamelijke beperking of als je op een andere manier aan huis bent gekluisterd kun jij hier nog wat verdienen. En met verdienen bedoel ik niet dat je binnen een week miljonair bent, maar gewoon stapje voor stapje een leuk inkomen verdienen via het internet.

Heb jij al gehoord van het Verdienmodel?

Een goede vriend wees me hierop en ik ben laaiend enthousiast. Ook ik dacht nadat ik mijn baan had verloren dat ik in een groot zwart gat zou vallen. Maar het tegendeel gebeurde.

Ik vond iets dat ik echt leuk vind en waar ik enthousiast mee bezig kan zijn: het Verdienmodel. Lekker je eigen webshop en geen gedoe met producten of andere ingewikkelde zaken die veel geld kosten.

Nee, ik verkoop producten voor iemand anders en verdien daar aan. Voor mij zijn het dus de lusten en die ander mag van mij de zorgen hebben. Klinkt dit niet geweldig. Als jij dit ook wilt moet je maar eens een kijkje nemen bij het Verdienmodel van Remon Verburg.

Niks geen moeilijke taal, niks geen ingewikkelde zinnen, nee gewoon een duidelijke uitleg. En hij zegt precies waar het op staat.

Geen mooie beloftes die niet ingelost kunnen worden, maar een simpel verdienmodel dat werkt. Dat voor hem werkt, dat voor mijn vriend werkt, dat voor mij werkt. En … nu jij nog. Nieuwsgierig?

Neem snel een kijkje. Niet te lang denken, gewoon doen. Het verdienmodel is er ook voor jou. Echt waar!