Category Archives: Ondernemen

Succesvol Ondernemen

5 SEO-tips voor webwinkels

Search Engine Optimization (SEO). In het Nederlands: ‘zoekmachine optimalisatie’. Het optimaliseren van een website, zodat deze beter gevonden kan worden door zoekmachines. Een voortdurend proces dat onontbeerlijk is voor webwinkels. Een webwinkel en de daarin aangeboden producten moeten zichtbaar zijn voor Google of één van de andere grote zoekmachines. Lukt het niet om de webwinkel… Read More »

Een Eigen App

Hoe maak je een eigen app Wie een goed idee heeft kan veel geld verdienen met een eigen app op het internet. Naast het idee moet je natuurlijk goed weten voor wie hij bedoeld is en welke mogelijkheden hij heeft. Je moet iets bedenken dat andere mensen graag willen downloaden. De app moet natuurlijk ook… Read More »

Een Goede Call To Action Maken

Call to action Je website is bijna klaar! Je hebt een goede inhoud toegevoegd, leuke plaatjes, het hele gebeuren. En nu dat je site al een tijdje klaar is, heb je zelf een beetje data analyse gedaan en ben je erachter gekomen dat mensen niet erg geïnteresseerd zijn in het downloaden van de inhoud van… Read More »