Category Archives: Ondernemen

Succesvol Ondernemen

5 SEO-tips voor webwinkels

….. Delen is vermenigvuldigen …..Search Engine Optimization (SEO). In het Nederlands: ‘zoekmachine optimalisatie’. Het optimaliseren van een website, zodat deze beter gevonden kan worden door zoekmachines. Een voortdurend proces dat onontbeerlijk is voor webwinkels. Een webwinkel en de daarin aangeboden producten moeten zichtbaar zijn voor Google of één van de andere grote zoekmachines. Lukt het… Read More »

Een Eigen App

….. Delen is vermenigvuldigen …..Hoe maak je een eigen app Wie een goed idee heeft kan veel geld verdienen met een eigen app op het internet. Naast het idee moet je natuurlijk goed weten voor wie hij bedoeld is en welke mogelijkheden hij heeft. Je moet iets bedenken dat andere mensen graag willen downloaden. De… Read More »

Thuiswerk

….. Delen is vermenigvuldigen …..Thuiswerk Het is 2014 en de tijd dat we elke ochtend met ons broodtrommeltje naar het werk moesten is voor steeds méér mensen voorbij. Door de geweldige opmars van het internet kunnen heel veel mensen werken vanuit een plek waar ze zelf voor kiezen. Dat kan bijvoorbeeld thuis zijn. Vanuit je… Read More »

Leer De Kracht Van Woorden Te Gebruiken Om Zo Meer Producten Te Verkopen

….. Delen is vermenigvuldigen …..Dus, je hebt een geweldige website en je wilt nu beginnen met het online verkopen van een groot aantal producten. Hoe ga je vervolgens aan de slag om het prestatievermogen van je website te vergroten en om je verkoopaantallen te verdubbelen? Het antwoord: Je zult het een beetje op moeten hypen.… Read More »

Een Goede Call To Action Maken

….. Delen is vermenigvuldigen …..Call to action Je website is bijna klaar! Je hebt een goede inhoud toegevoegd, leuke plaatjes, het hele gebeuren. En nu dat je site al een tijdje klaar is, heb je zelf een beetje data analyse gedaan en ben je erachter gekomen dat mensen niet erg geïnteresseerd zijn in het downloaden… Read More »