Passief Inkomen

Rijk word je niet van hard werken, wel van slim werken!

Op deze site vind je alles over Passief Inkomen. Wat is het? Hoe verdien je het. Welke soorten passief inkomen zijn er? Wat zijn goed manieren wat zijn verkeerde manieren

  • Passief Inkomen Met Vastgoed
  • Passief Inkomen Met Affiliate Marketing
  • Wat is Multi Level Marketing?

Bereik de 4 levels van rijkdom, lees hier meer!

Wat is Passief Inkomen?

Passief inkomen is een inkomen dat binnenkomt zonder dat daar direct een inspanning tegenover staat. Het is dus het tegenovergestelde van uurtje factuurtje of simpelweg een baan. Als de uren ophouden, houden de facturen ook op. Als de baan stopt, stopt ook het inkomen. Passief Inkomen heeft geen directe relatie tot huidige uren. Het komt binnen, ook als je een half jaar op de bahama’s zit.

Het betekend niet dat je niets hoeft te doen om passief inkomen te genereren. Je moet weten wat het is en hoe je het kunt krijgen en je moet het activeren. Actie dus. Je zult moeten leren, investeren en werken, maar het is het mooiste inkomen dat  je zult bezitten.

Passsief Inkomen, Nu zaaien om straks CONTINU te oogsten!

Bij een passief inkomen bestaat dus het verband tussen tijd en inkomen niet. Ook al werk je minder, toch blijven je inkomsten binnenkomen. Het is niet zo dat je maar een bron van passieve inkomsten hebt. Integendeel, hoe meer verschillende bronnen van inkomsten je hebt, hoe onafhankelijker je wordt. Indien er dan bijvoorbeeld een bron wegvalt, hoeft dit geen ramp te zijn voor je financiële toestand. Om een passief inkomen te verkrijgen, ga je dus eenmalig iets opzetten (zie verder bij voorbeelden) en daarna ga je automatische inkomsten verkrijgen.

Voordelen van passief inkomen

  • Je verdient geld terwijl je niet werkt.
  • Financieel onafhankelijk. Dit geldt zeker wanneer je meerdere bronnen van inkomsten hebt.
  • Iedereen kan het bereiken. Niet iedereen zal er kunnen van leven, maar iedereen kan een mooi extraatje verkrijgen.

Passief inkomen