Heb jij de Nichefabriek al ontdekt ?

By | 10/05/2014

De Nichefabriek

nichefabriekHeb jij de nichefabriek al ontdekt? Eindelijk is er hulp bij het zoeken naar winstgevende niches. Een niche? Ja, de Nichefabriek helpt je bij het zoeken naar niches: een kleine specifieke sector waarin producten of diensten worden afgezet. Tim Kraai, de geestelijke vader, verdient zijn geld voornamelijk via Adsense en Affiliate websites. Hij heeft dus heel veel ervaring opgedaan met het vinden van niches. Met een niche kun je geld, veel geld verdienen want dát is het gat in de markt. Dus hoe goed je ook bent in het ontwerpen, in het schrijven, in het zoeken naar SEO-woorden als je je niche niet kunt vinden heeft het allemaal niet zoveel zin.

Bij de Nichefabriek kun je vaardigheden ontwikkelen om deze winstgevende niches te vinden. Je leert ze zien, want ze zijn overal. Je moet er alleen oog voor hebben.

Voor wie is de Nichefabriek? Voor iedereen die graag geld verdient via het internet.

Maak je site winstgevend door middel van een korte, maar zéér efficiënte en winstgevende cursus. Op een duidelijke manier leer je wat een goede niche is, hoe je hem analyseert en hoe je hem kunt toepassen. En … waar je ze kunt vinden:

–       Rondom je huis

–       Op TV

–       Op het internet

–       In tijdschriften en vakbladen.

De cursus bestaat uit tien modules, video-materiaal en heel véél ondersteuning.

Ik hoor je al denken dat zo’n cursus wel erg duur moet zijn. Ik heb nieuws: er is momenteel een speciale eenmalige introductieprijs van € 38. Voor dit waanzig lage bedrag ontvang je al het cursusmateriaal en heb je direct toegang tot de Nichefabiek. Nieuwsgierig? Je kunt de Nichefabriek en de cursus bekijken via deze site. En … zoals Tim Kraai zegt: ‘Bespaar jezelf de moeite van het maken van niet-winstgevende websites en ontdek met de Nichefabriek direct winstgevende niches!’.