Het Verdien Model Internet Geheimen

By | 07/07/2014

Het Verdien Model van Internet Geheimen

Het Verdien Model wat de schrijver claimt dat je met zijn cursus inzicht krijgt in hoe je geld kan verdienen via het internet. Hij beloofd je geen gouden bergen, maar een omzet tussen de 200 en 900 euro per maand moet haalbaar zijn.

Als je goed je best doet zelfs meer. Het enige dat je nodig hebt om je eigen online business te starten is € 1,95. Je hebt dus geen grote kostenpost nodig om te starten met het verdien model. De schrijver heeft dan liever wel dat je zijn cursus Internet Geheimen er ook nog even bijkoopt om de basiskneepjes onder de knie te krijgen.

Het totale pakket Het verdien model dat de schrijver samengesteld heeft bestaat uit 17 video’s. Deze video’s laten je zien hoe je een niche zoekt en welke tools je nodig hebt om hiervoor een website te maken.

Je krijgt er een aantal bonusvideo’s bij waarmee de schrijver een andere manier uitlegt om geld te verdienen. Je krijgt toegang tot een forum waar je je vragen kan stellen en extra informatie kan halen over het verdien model.

De ledensite waar de video’s te zien zijn, zijn zit goed in elkaar.

Het eerste deel het verdien model van zijn video’s zit overigens goed in elkaar. Eigenlijk tot aan het geld verdienen gedeelte is alles netjes.

Internet Geheimen

Waar andere marketeers 10 oplossingen geven, geeft de schrijver er 6. Misschien had hij net iets meer value in dit pakket kunnen stoppen om ons in ieder geval te overtuigen van zijn Internet Marketing kennis.

Het Verdien Model van Internet Gehiemen;

In het verdien model beschrijft de manier waarop een organisatie geld verdient, simpel gezegd. Dat kan bijvoorbeeld zijn door de verkoop van goederen, het aanbieden van een service of het aanbieden van reclamemogelijkheden.

Het verdien model wordt vaak verward met een bedrijfsmodel, of business model in het Engels, wat een veel ruimere betekenis heeft dan een verdienmodel

Het verdien model van internet geheimen gaat het om hoe een bedrijf meerwaarde, in de meeste gevallen geld, creëert.