Het Miljonairsmodel Review

..... Delen is vermenigvuldigen .....Email this to someoneShare on Google+Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Dit is een review van: Het Miljonairsmodel

Wie is Casper Camps? En wat is Het Miljonairsmodel?

rp_geld-verdienen-7.jpg

Casper Camps is een internet marketeer die al een tijd in de marketing wereld bekend is. Hij heeft kort geleden al zijn cursussen van het web gehaald en deze vervolgens samengevoegd in één super marketing/trainings cursus. Casper is een sympathieke man die goed weet hoe hij geld moet verdienen met behulp van het internet.

De informatie die hij weg geeft in het Miljonairsmodel en ook in zijn vorige producten die inmiddels niet meer te koop zijn is van grote waarde. Voor 50 euro krijg je toegang tot het Miljonairsmodel.

Waar bestaat de trainingscursus uit?

Deze cursus bevat een aantal technieken die voor Casper Camps erg succesvol geweest zijn en die hij dus in de trainingsvideo’s uit de doeken doet. Het Miljonairsmodel bestaat uit het volgende: Het is opgesplitst in een paar Fasen en een aantal bonussen met tips en trucs etc. + Een ledengedeelte waar je regelmatig nieuwe informatie krijgt.

De cursus bestaat uit de volgende fasen:

De eerste Fase behandelt alle manieren van internet marketing en promotie waar je geen geld voor nodig hebt. Deze informatie is erg compleet. Dus van een website maken met wordpress, een domein registreren met hosting en verschillende manieren om producten te promoten.

De tweede Fase gaat in op verkeer inkopen op een manier dat je de uitgaven er ook echt een X aantal keer mee terug verdient. Ook voor de internationale markt krijg je te zien hoe dit werkt.

Tot nu toe is er maar 1 andere cursus geweest die zich enkel hier op focust en die cursus is niet goedkoop zeg maar.

De derde Fase gaat over het maken van je eigen product. Weet jij nou veel over een bepaald onderwerp of bezit je kennis over iets dat je kunt verwerken in laten we zeggen een ebook of trainingscursus, dan laat Casper je exact zien hoe je die waardevolle informatie op een goede manier kunt samenvatten en er vervolgens veel geld mee kunt verdienen.

In het filmpje hier onder vertelt een gebruiker over Het Miljonairsmodel en wat het inhoud.


Eigenlijk vindt ik de Eerste en Tweede Fase de prijs van de training al best waard. Simpelweg omdat je die info in geen enkele andere cursus tegenkomt (niet zo compleet althans) en vaak ligt de prijs nog hoger ook.

Er is nog een Fase vier en een Bonusfase. Ik zal je vertellen wat die inhouden.

De vierde Fase zie ik ook als een soort bonus. Ik heb me er nog niet mee bezig gehouden, al ben ik zeker van plan te kijken hoe dit werkt. Het gaat over investeren in goud en hoe Casper dit zelf doet legt hij je hier gedetailleerd uit. Meer kan ik er nog niet echt over vertellen.

Dan de Bonussen:

Er zijn een aantal bonussen die de moeite waard zijn. Casper legt bijv. uit waarom het handig is een eigen bedrijf te starten voor dit alles, al is dat niet perse nodig. En geeft hij interessante tips voor je bedrijf en ook voor de belastingdienst. Allemaal bonus info dus.

Waar het uiteindelijk op neer komt is dat Casper zeven manieren om geld te verdienen uit de doeken doet. Allemaal gericht op het creëren van een geautomatiseerd inkomen. De hoeveelheid informatie kan voor beginnende marketeers overweldigend zijn, maar dit is in mijn opinie positief. Niet alleen een mooi verhaal met een strikje er om dus.

DE NADELEN

Het nadeel is dat elke fase 150 kost om toegang tot te krijgen. Ondanks dat dat bedrag wel terug verdiend kan worden, moet je zelf bepalen of je het de investering waard vindt.

snel-geld-verdienen-online-met-internetVoor de rest zijn er weinig nadelen aan deze cursus.

Je zal zien dat nadat je het werk verricht hebt de eerste verkopen binnen gaan komen! En als het geheel begint te lopen je er nauwelijks omkijken meer naar hebt.

Hopelijk ben je meer te weten gekomen over wat het Miljonairsmodel inhoud.

 

Op je succes!

Dit was mijn Miljonairsmodel review.

 

Groetjes Thomas

..... Delen is vermenigvuldigen .....Email this to someoneShare on Google+Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

2 thoughts on “Het Miljonairsmodel Review

    1. admin Post author

      Hallo Anonymous, Er zitten geen lagen in hoorde ik van het buro van Casper Camps. Het is een slim systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van affiliate. De affiliate is de hefboom en maakt gebruik van een hefboom. Win win dus. Meld je eens aan met je email, dat kost je niets en wordt je een hoop wijzer.

      Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *