Category Archives: Financieel Vrij

Financieel Vrij

Verschillende Inkomstenbronnen

….. Delen is vermenigvuldigen …..Verdien meerdere inkomstenstromen door gebruik te maken van simpele, niche specifieke websites. Het wordt vaak gezegd dat het hebben van meerdere inkomstenstromen de beste manier is om rijk te worden op het internet. Ik heb deze internet rijkdommen persoonlijk nog niet gevonden, echter kan ik zeker zien waar deze meerdere inkomstenstromen… Read More »

Hoe word ik rijk

….. Delen is vermenigvuldigen …..Hoe word ik rijk en verdien online geld, lees dit Internet Geheim! Hoe word ik rijk pakket bestaat uit een stukje software waarmee je heel makkelijk woordcombinaties kan vinden voor youtube video’s. Denk hierbij aan de titels, beschrijving en de tags die bij elke video aanwezig zijn. Zoals elke Youtube gebruiker… Read More »

Besparen op een vakantiereis

….. Delen is vermenigvuldigen …..Boek ruim van te voren. Of lastminute. Voor de goedkoopste vakanties kunt u uw vlucht en accommodatie het beste maanden van tevoren boeken en niet enkele weken vooraf. Want dan stijgen de prijzen en zijn populaire vluchten uitverkocht. Maar enkele dagen voor de vlucht vertrekt, dalen de prijzen weer. Dus als… Read More »

Geld Verdienen

….. Delen is vermenigvuldigen …..Harder werken en minder geld verdienen? Hoeft echt niet Ik heb een artikeltje gelezen op het internet dat we steeds harder moeten gaan werken voor minder geld. Dat heeft me aan het denken gezet want ik snapte het niet. We wonen in mooie huizen, hebben luxe spullen, vaak de beschikking over… Read More »