Een niche en je bent rijk

By | 17/01/2014

geld verdienenOp zoek naar informatie? Heb je jezelf eens afgevraagd waarom je helemaal verpletterd wordt? Er is zoveel materiaal te vinden op het internet dat te maken heeft met internet marketing. Als een persoon probeert al deze informatie op te doen zal dit hem niet goed bevallen en dat is geen fijn gevoel, ook ik heb dit meegemaakt.

De oplossing hiervoor is je focus te verdunnen tot één niche. Nichemarketing dus. Je zult zien dat het makkelijker is om expert te worden op een gebied dan meerdere gebieden tegelijk. Ik heb besloten mijn tijd te besteden aan het verdienen van geld op het internet. Er zijn ontelbaar manieren om geld te verdienen in deze wereld vandaag de dag. Je kunt geld verdienen in vastgoed, op de beurs, door je eigen offline zaak te hebben en op vele andere manieren. Maar de mensen die enorme financiële rijkdom bezitten staan meestal bekent voor één ding. Bill Gates is bekend om Microsoft, Warren Buffett is bekend als beurs expert. Donald Trump staat bekend voor vastgoed. Ik weet zeker dan ze nu op andere gebieden focussen maar ze staan bekend als experts in een bepaald gebied. Waar ligt hun focus? Veel dingen of een ding? Ik durf te wedden dat als je antwoord ‘meer dan een ding’ is, je in een slechte staat van internet marketing zit. Vind iets dat je leuk vind en word er een expert in.  De truc is om iets leuks te vinden dat financiële opbrengst oplevert. Dit is het geheim achter geld verdienen op het internet.

Als er een markt voor je product is kun je het verkopen. Zoek op Google en zie hoeveel resultaten er zijn voor het gebied waar je focus ligt. Als je sleutelwoorden gebruik levert het betere resultaten op. Des te meer specifieke resultaten, des te beter. Het is makkelijker om je product te ontwikkelen als je werkt in een gebied waar je dingen weet die je klanten niet weten. Jij bent de expert en je klanten zijn dat niet. Ze zullen grote bedragen betalen voor je expertise.

Als marketers moeten we begrijpen dat onze tijd extreem belangrijk is en dat hoe meer tijd we besteden aan meerdere gebieden, hoe meer kostbare tijd we verliezen. Deze tijd kan beter besteed worden aan een niche, in plaats van meerdere. Het kost tijd om er achter te komen wat e niche markt wil. Nadat je weet wat je klanten willen, geef je ze wat ze nodig hebben. Als je kind pizza wil en je geeft hem vis, gaat hij huilen en wordt hij boos, op dezelfde manier zullen je klanten het niet op prijs stellen als je iets anders aanbied wat ze willen, zullen ze zich verwijderen van je lijst.

Gebruik je tijd wijs en kom er achter wat je markt wil. Zodra je erachter komt, bied je dit product of deze dienst aan. Als je het niet al hebt, maak je het. Onthoud wat je klanten willen en gebruik deze informatie als de blauwdruk van je nieuwe product.

Je werk als de expert is om antwoorden te geven op de vragen die je markt stelt. Je geeft antwoord op de vragen met je producten en je wordt gezien als een expert. Je kunt ook gezien worden als een expert door een blog te creëren over je niche markt. Beantwoord de vragen die je krijgt op je blog en ze zullen je anders beginnen te zien. Dit bewijst dat je geeft om wat ze te zeggen hebben. Mensen schaffen producten makkelijker aan als ze de verkoper vertrouwen. Een blog is een goede manier om een vertrouwde atmosfeer te creëren. Je kunt op deze manier ook een grote verstandhouding opbouwen. Je kunt bekend worden met je markt en andersom door middel van je blog. Een goede manier om dit te bereiken is door open te praten over je leven. Heb het over je familie en leven op je blog, en je zult erachter komen dat je klanten ook makkelijker over hun familie praat.

Je hebt nu een hoeveelheid mogelijkheden die je kunt toepassen in je internet zaak. Deze mogelijkheden zijn de sleutel. Je zal beloond worden als je dit ook echt doet. Een niche kan je zeker rijk maken.

Bekijk ook de producten op onze homepage over geld verdienen.