Category Archives: Bezuinigen

Bezuinigen op vele dagelijkse zaken

Besparen op juridische bijstand

Raadpleeg uw rechtsbijstandverzekering Het is verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd van juridische ondersteuning als u bij een gerechtelijke procedure betrokken raakt. De rechtsbijstandverzekering keer meestal geen geld uit, maar wijst een jurist of advocaat aan die u bijstaat. Voor het zover is, beoordeelt de verzekeraar of u een redelijke kans… Read More »

Besparen op een vakantiereis

Boek ruim van te voren. Of lastminute. Voor de goedkoopste vakanties kunt u uw vlucht en accommodatie het beste maanden van tevoren boeken en niet enkele weken vooraf. Want dan stijgen de prijzen en zijn populaire vluchten uitverkocht. Maar enkele dagen voor de vlucht vertrekt, dalen de prijzen weer. Dus als u flexibel bent, kunt… Read More »

Beparen op eten

Beparen op eten Ga af op tips Het zou natuurlijk leuk zijn als we in een land woonden waar we in elk dorp of elke stad gegarandeerd vers voedsel van goede kwaliteit op ons bord kregen. Helaas kan uit eten gaan tegenwoordig, ondanks de toegenomen interesse in gastronomie en het gestegen aantal restaurants, een risicovolle… Read More »