5 Stappen om voor laag kostend internetverkeer te zorgen

By | 03/07/2014

Vraag je je ooit af hoe grote websites hun internetverkeer krijgen? De meeste van deze sites besteden een hele hoop geld om het internetverkeer naar hun website te krijgen door verschillende advertenties en marketing trucs toe te passen. Dit is het allemaal waard omdat ze uiteindelijk grote en veel verdienende websites zijn.

Je hoeft dit niet te doen als je niet het juiste type bronnen hebt. Er zijn veel manieren om internet verkeer te krijgen zonder uit te geven wat je niet hebt of niet kan betalen.
Veel mensen gokken met hoge kosten en eindigen failliet

Hier presenteer ik de top vijf manieren om internetverkeer te genereren met lage kosten die je website een hoop kunnen helpen. Ook al krijg je maar een kleine hoeveelheid klanten vergleken met de hoeveelheid bezoekers is het het toch waard, vooral als je een groot aantal bezoekers krijgt.

Wissel links uit

Dit is een bewezen methode. Je ziet bijna geen websites zonder links naar een andere website. Veel website beheerders willen graag links uitwisselen zodat ze zelf meet internetverkeer in publiciteit naar hun site kunnen krijgen. Je zult gauw zien dat er veel bezoekers van andere websites ook jouw website komen bezoeken.

Een grote eis is dat als je links uitwisselt, je zeker weet dat beide sites in dezelfde niche zitten, je hebt er niets aan als je van een kleding website naar een auto website wordt gestuurd. Als het onderwerp van de websites hetzelfde is kunnen de bezoekers ook meer informatie over het onderwerp opdoen.

Het uitwisselen van links verhoogt ook je kansen om een hogere rang te krijgen op de Google pagina, aangezien meer mensen op je link klikken. Met een hogere rang komt er automatisch meer internetverkeer naar je site en zo verdien je dus ook meer geld. Dit alles zonder een euro uit te geven.

Internetverkeer uitwisseling.

Dit is net zoals links uitwisselen alleen dan op een ander hoger niveau. Dit kost meer dan links uitwisselen of ruilen maar het kan ook goedkoper worden omdat je krediet kan verdienen. Dit kun je weer gebruiken om andermans internetverkeer te zien, en je verdient het als iemand jouw internetverkeer bekijkt.

Internetverkeer diensten zijn het bekijken van een andere website of pagina. Dit werkt beide kanten, een andere website kan jouw inhoud gebruiken en jij kunt een andere websites inhoud gebruiken. Je hebt allebei profeit van elkaar moeite om internetverkeer te genereren. De bezoekers van de andere website kunnen ook naar jouw website komen en over jouw dienst of product kennis opdoen, alweer word de bekendheid van je website vergroot.

Schrijf en Presenteer artikelen.

Er zijn veel E-zines en online encyclopedieën op het internet die gratis ruimte bieden voor artikelen om opgezet te worden. Als je kosten wil besparen kun je het artikel zelf schrijven. Er zijn veel freelance die voor je schrijven voor een kleine betaling, maar om geld te besparen is het slim om het zelf te doen.

Schrijf artikelen die hetzelfde onderwerp hebben als je website en in dezelfde niche zitten. Schrijft over iets waar je veel van weet zodat wanneer mensen het lezen iets nieuw leren en naar je website willen gaan. Schrijf artikelen met tips en gidsen over het onderwerp of de producten van je website.

Zorg dat aan het eind van je artikel een link staat die de lezers naar je website kan leiden. Schrijf iets over jezelf en over je website, als de lezers een licht maar informatieve tekst zien is er meer kans dat ze naar je website gaan.

Maak een nieuwsbrief.

Dit klinkt als moeilijk werk omdat je veel artikelen nodig hebt om een nieuwsbrief te maken, maar integendeel is het niet veel werk. Er zijn veel schrijvers en websites die gratis artikelen produceren zolang ze hun naam maar onderaan het artikel mogen zetten. Dit is ook gratis advertentie voor hen.

Als je nieuwsbrief rond gestuurd word verbreed je je publiek en de attentie gericht naar je website, je kunt zo en Opt-In lijst maken die vaak je lijst bezoeken.

Meld je aan op online gemeenschappen en forums.

Dit vergt alleen tijd en verder niks. Je kunt je kennis en expertise delen met de vele online gemeenschappen, net zoals je website. Je kunt gratis advertenties krijgen als je een forum bezoekt met dezelfde niche of onderwerp als je eigen website.

Deel je kennis en laat iedereen zien dat je veel van het onderwerp af weet. Als je je reputatie opbouwt, bouw je ook de reputatie van je website op, zodat het een eerlijke plek wordt met goede recensies. Op deze manier zullen meer mensen van je site horen en bezoeken.