2 Marketing strategieën om geld te verdienen aan affiliate programma’s!

By | 08/03/2014

De eerste strategie om geld te verdienen met affiliate is een lijst opbouwen.

Deze strategie is het belangrijkste om op lange termijn geld te verdienen. Als je niet al een automatische beantwoord systeem hebt moet je er snel een krijgen. Ben niet krenterig want je hele zaak zal van deze software afhangen.

Je kunt je lijst op veel verschillende manieren opzetten. Je kunt verwijzingen kopen van zaken die lijsten maken en deze in je automatische beantwoord systeem zetten. De meeste zaken die lijsten bouwen hebben een optie waar ze automatisch een E-mail naar het beantwoord systeem sturen met de informatie van de verwijzingen, zodat je het niet zelf in de software hoeft te zetten.

Een andere effectieve manier om een lijst op te zetten is door gebruik te maken van de bezoekers op je website. Deze stap, die waarschijnlijk het meest effectieve is, heeft niet als noodzaak om een website te hebben om een Opt-In list op te stellen. Natuurlijk kun je internetverkeer naar de affiliate URL sturen als je affiliate programma een lijst management dienst heeft, al hoe wel ik dit niet aanraad aangezien het vaak niet mogelijk is om een E-mail met speciale aanbiedingen naar de hele lijst te sturen.

Om het meeste van Opt-In formulier te maken en de meeste aanmeldingen te krijgen, moet je het in je verkoop pagina tekst zetten. Het moet strategisch zijn geplaatst nadat je een probleem presenteert. De titel van je automatische beantwoord E-mail moet de geadresseerd zijn aan dit probleem door een oplossing aan te bieden. In het voorbeeld hieronder gaan we er van uit dat ik een hosting pakket verkoop en ik wil Opt-In leden voor mijn E-mail verkeer voor back-end verkoop.

De tweede strategie om geld van het internet te krijgen is internet verkeer naar je website te sturen.

Wanneer ik internetverkeer zeg bedoel ik niet iedere internetverkeer, ik heb het over specifiek internetverkeer. Mensen die klaar zijn om een product te kopen en die je geld op gaan leveren. Je kunt programma’s en technieken gebruiken zoals Google Adwords, blogs maken, artikelen schrijven en links maken gebruiken om specifiek internetverkeer naar je site te krijgen. Google Adwords is een programma dat je betaalt om te zorgen dat je site verschijnt als mensen speciale sleutelwoorden in de zoekmachine typen, dit optimaliseert de kansen voor je site om bezocht te worden.

Blogs maken is een andere fantastische manier om specifiek internetverkeer naar je website te krijgen. Om het meeste uit deze techniek te halen moet de blog worden gehost op dezelfde website als je verkoop pagina dat naar je affiliate programma wordt gelinkt. Nadat het allemaal is opgezet hoef je je blog alleen maar te vullen met kwalitatieve informatie.

Ik beveel aan dat je je eigen inhoud schrijft dat specifiek naar je affiliate programma of producten verwijst. Als je eenmaal inhoud hebt moet je de RSS feed aan zoveel mogelijk blog zoekmachines voorleggen als je kan. Dit zorgt ervoor dat andere website beheerders je inhoud kunnen gebruiken op een site en dit verhoogt je kans om op te vallen.

De win-win situatie is dat de website beheerders kwalitatieve inhoud op hun site hebben wat de site beter maakt, en tegelijkertijd word er specifiek internetverkeer naar je eigen site gebracht.

Dit komt door de URL link die je handig onder je naam als schrijver van de blog hebt gezet, dit betekent dat je inhoud op duizenden websites te vinden is. Google herkent de link en denkt dat je populair bent, dus je word beloond met een hogere pagina rang.

Artikelen schrijven is hetzelfde als blogs maken alleen het heeft meer nuttige informatie en bezit sleutelwoorden waar de website beheerders naar zoeken. Nadat je klaar bent met je artikel stuur je het naar inhoudsvolle sites in tegenstelling tot de blogs die naar de blog zoekmachines gaan.

Inhoudsvolle websites zijn plaatsen waar website beheerders heen gaan om specifieke inhoud te vinden voor de bezoekers van hun websites. Als je een goede schrijver bent kun je uiteindelijk een naam voor jezelf maken en een deal met een website beheerder vaststellen om exclusief voor zijn website te schrijven. Zijn lezers krijgen exclusieve kwalitatieve inhoud en jij krijgt hoog gemotiveerde specifiek internetverkeer.

Links zijn de meest en wijdst gebruikte vorm voor het verhogen van je pagina rang en internetverkeer. Al hoe wel, als het niet goed word gedaan kan het eindigen in het beschadigen van je Google pagina rang en het verlies van potentiële klanten. Je hebt je eigen website nodig voor deze techniek omdat je een ‘links’ pagina nodig hebt om je wederkerige links te plaatsen.

Veel mensen plaatsen hun links op startpagina’s met de bedoeling Google voor de gek te houden voor een hogere pagina rang. Dit werkt NIET; Google staat er zelfs bekent om websites te straffen voor dit soort activiteiten.

Het geheim is om websites te vinden binnen je nichemarkt met een Google rang van pagina 4 of hoger en de websitebeheerders over te halen om jouw link op hun website te zetten. Je zou denken dat je je competitie hiermee helpt en dat is ook zo. Onthoud wel dat het beter is om bezoekers die je website verlaten naar een partner te sturen in plaats van dat ze de browser afsluiten want dit werkt beide kanten op.

De strategieën in dit artikel werken en ze zullen je verkopen en residuen omhoog brengen als ze correct worden uitgevoerd. Wederzijds linken, blogs maken en artikelen schrijven zijn goede manieren om hoge hoeveelheden specifiek internetverkeer naar je website te krijgen. Die strategieën met een effectieve verkoop pagina en een geïntegreerde Opt-In E-mail lijst kan zorgen dat je zaak nieuwe hoogtes bereikt. Je kunt en zal geld verdienen met deze manieren, gegarandeerd!

Bekijk hier enkele beproefde affiliate marketing methodes!